Pokličite nas: 080 10 14   |   E-mail: nix1@siol.net

Nix d.o.o.

Modra številka 080 10 14

Naša misija

Naša misija?
Boljša kvaliteta zraka.

  • Visoka fleksibilnost
  • Nizka raven hrupa
  • Izboljšan tretman zraka
  • Inverterska tehnologija

Klimatske naprave TOSHIBA

Udobje v prostoru pomeni več kot le reguliranje temperature v prostoru. Odstranjevanje umazanije iz zraka predstavlja eno izmed najpomembnejših izhodišč TOSHIBINIH raziskav in tudi zaradi tega je investicija v klimatsko napravo TOSHIBA najboljša izbira. Sistem filtriranja omogoča dobre čistilne učinke in izboljša kvaliteto zraka. Z uporabo številnih rastlinskih izvlečkov klimatska naprava pomaga pri dezinfekciji zraka z naravnimi metodami.

Klimatske naprave DAIKIN

DAIKINove rešitve ponujajo na tržišču vodilne sisteme, ki so korak naprej pred najnovejšo zakonodajo o varčevanju z energijo in izpusti ogljika. Ob zagotavljanju enakomerne visoke delovne učinkovitosti skozi celotno življenjsko dobo izdelka vključuje serija Sky Air lastnosti, ki omogočajo najvišje sezonske učinkovitosti na tržišču, medtem ko napredne funkcije krmiljenja in nadzorovanja zagotavljajo optimalne ravni udobja ob minimalnih stroških.

Natančnost kot najvišje načelo

TOSHIBINE prednosti so maksimalna fleksibilnost uporabe klimatske naprave, nizka raven hrupa, izboljšana kvaliteta ozračja in dovršenost oblikovanja. Inverterska tehnologija omogoča natančno uravnavanje temperature v najkrajšem možnem času, brez temperaturnih nihanj.

Daikinova kakovost

Daikinova najbolj zavidljiva kakovost preprosto izvira iz pozornosti, namenjene obliki, proizvodnji in preizkušanju kakor tudi poprodajni podpori. S tem ciljem je vsaka komponenta skrbno izbrana in strogo preizkušena, da bi kar najbolje prispevala h kakovosti izdelka in njegovi zanesljivosti.

Na vrh