Hladilna tehnika

Hladilna tehnika ARNEG

Aspen

Mulitplex hladilni pokrov je namenjen za prikaz in prodajo različnih prehranbenih izdelkov. Zasnovan je z namenom, da omogoča izdelkom maksimalno vidljivost ter preprostost uporabe. Aspen je idealna rešitev za inštalacijo in maksimalno fleksibilnostjo v majhnih in srednje velikih živilskih trgovinah. Kolekcija vključuje široko paleto rešitev za specifično kategorijo prehranbenih izdelkov. Stadardna verzija z manjšim zapiranjem je lahko uporabna z že vgrajenim ali oddaljenim hladilnim sistemom.

Berlino 3

Hladilni vertikalni multiplex kabinet, idealen za prikaz in prodajo delikates, sadja, zelenjave in svežih mesnin. Berlino 3 je maksimalni izraz funkcijonalnosti ter fleksibilnosti in lahko pride v več različnih možnostih izvedbe, kar je najprimernejša rešitev za večje super-hiper trgovine. Verzija 2C (z dvojno zračno zaveso) omogoča zmanjšano porabo energije z enako hladilno močjo. Berlino 3 je zasnovan za delo z oddaljenih hladilnim sistemom.

Bilbao

Hladilni otoki z veliko pregledno površino za prodajo zamrznjenih živil in sladoleda. Bilbao in Super Bilbao z svojo opazno veličino postaneta fokusna točka za privabljanje potrošnikov in sta idealna rešitev za majnne, srednje in večje prostore. Modela sta zasnovana za delo z oddaljenim hladilnim sistemom. Dolžina (mm): 2500 – 3750.

Brema 4

Vertikalni hladilni sistem zasnovan z namenom prikaza zamrznjenih živil in sladoleda. Brema 4 zagotavlja v primerjavi z ostalimi izdelki odlično vidljivost. Lepo zaobljeni robovi in velika steklena okna pa zagotavljata zelo moderen videz. Brema 4 je idealna za srednje in velike supermarkete in je zasnovana z oddaljenim hladilnim sistemom. Višina v (mm): 2060 – 2160. Dolžina v (mm) : 1560 – 2340 3120 – 3890.

Canberra

Mulitplex prikaz za pogled preko pulta, namenjen za prezentacijo in prodajo kuhanih in v naprej pripravljeni jedi. Narejen je iz visoko kakovostnih materialov z veliko pozornostjo na detajle. Canberra je odlična za prikaz »vroče prehranbene storitve« v hipermarketih in mestih z visoko frekvenco obiskovalcev, v nakupovalnih središčih ter trgovinah specializiranih za prehrano. Kabinet se lahko opremi tudi z Sydney 2 pulti.

Chester

Hladilni vertikalni multiplex kabinet, primeren za prikaz delikates, dnevnih živil, sadja, zelenjave ter pakiranih živil. Chester je najvišji izraz za moderno prodajo. Minimalistična struktura osredotoča pozornost na živila, zato je najprimernejša rešitev za srednje, velike in supermarket trgovine. Chester je zasnovan za delovanje z oddaljenim hladilnim sistemom. Dolžine v (mm): 1250 – 1875 – 2500 – 3750.

Dublino system

Laguna

Multiplex pokrov zasnovan za prikaz in prodajo svežih rib. Laguna se lahko zahvali svoji zmanjšani vizualni geometrijski liniji za maksimalno vidljivost, kar omogoča izdelkom maksimalno pozornost. Zaradi fleksibilnosti in vsestranskosti uporabe je Laguna primerna za vse prostore. Zasnovana je tako za delo z vgrajenim kot oddaljenih hladilnim sistemom ali pa za prikaz izdelkov na plasti ledu.

Malmoe 2

Hladilni otoki z dvojnim prikazom in veliko uporabne prostornosti, oblikovani z namenom ohranjanja in prodajo zamrznjenih živil ali sladoleda. Obe prostornini se lahko regulirajo neodvisno. Malmoe in Malmoe2 Maxi se lahko zaradi velike površine zunanjih stekel zahvalita za odlično vidljivost, ki jo ponujata izdelkom, ter tako postaneta osrednja točka za potrošnike, ter promocijsko prodajo, ki je primerna za večje supermarket trgovine. Malmoe 2 modeli so zasnovani za delo z oddaljenim hladilnim sistemom. Dolžina v (mm) 2500 – 3750 pokrov.

Mpm – Mpd

Visoko učinkovite kontrolne naprave z zmanjšano prostornino, zmanjšanim zvokom in stroški delovanja, ter posledično zmanjšanim vzdrževanjem, so primerne za srednje in velike supermarket trgovine. Možne izvedbe so z krožnim ali pol hermetičnim tipom kompresorja. Možni so tudi zvočno izolirani pripomočki za inštalacijo v zunanjih prostorih, kar omogoča znižanje zvočnega delovanja.

Nimes 2

Hladilni vertikalni kabinet primeren za prikaz in prodajo delikates in dnevnih izdelkov iz sadja, zelenjave in mesa. Z uporabo unikatnih, naprednih materialov in tehnologij, je Nimes 2 oblikovana in zgrajena z namenom optimalnega delovanja z minimalno uporabo energij, kar garantira učinkovitost ter okolju prijazno delovanje. Kompaktne dimenzije, velika preglednost, veliko dodatnih pripomočkov, dajo Nimes 2 vlogo odličnega kabineta z možnostjo zadovoljevanja kakršnih koli potreb z izložbenim prostorom. Izdelek v multiplex enotah meri 1250, 1875, 2500, 3750 mm pokrov.

Perth 3

Kombiniran hladilni kabinet oblikovan za prikaz in prodajo sladoleda in zamrznjenih živil. Perth 3 ponuja odlične kapacitete in vidljivost izdelkov in je primeren za super in hiper market trgovine. Perth 3 lahko preprosto posodobimo v več prostorskih rešitev. Dosegljiv je tudi v verziji 1E, z enim samim uparjalnikom.

Roubaix

Hladilni multipleks promocijski otok je zasnovan za prikaz in prodajo mesa, delikates, dnevnih izdelkov in pripravljenih jedi. Omogoča možnost transformacije kabineta iz promocijskega otoka v predstavitveno izložbo, z dodatkom koles in vrsto zanimivih pripomočkov je ta inovativen produkt idealen za vsak prostor. Roubaix je ustvarjen za delo z že vgrajenim hladilnim sistemom. Dolžina v (mm) : 1250.

Sapporo

Sapporo izložbeno okno je oblikovano z namenom maksimalne vidljivosti, saj ima minimalen pokrov, tako, da gre vsa kupčeva pozornost direktno v ponujeni izdelek. Veliko panoramsko steklo in veliko površino izložbe lahko poljubno namestimo v višino, kar omogoča vabljiv in atkrativen prikaz izdelkov. Sapporo uporabljen individualno ali v liniji, je primeren za vsako prostorsko ureditev. Operacije za zaključek zadnjega zidu ter zamenjavo stekel so lahko hitre in preproste, brez potrebe po specializiranih kadrih.

Shiraz laval 3

Hladilni otok z veliko izložbo ter panoramskimi steklenimi končnimi zidi. Izdelan je tako v hladni (BT), kot normalni (TN) verziji, je Shiraz primeren za shranjevanje in prodajo mesa, delikates, dnevnih izdelkov, pripravljenih jedi, zamrznjenih živil in sladoleda. Shiraz je idealen kabinet za promocijsko prodajo popularnih potrošniških izdelkov. Zasnovan je za delo z vgrajenim hladilnim sistemom. Dolžina v (mm) : 1320-1920-2520.

Sydney 3

Hladilni multiplex prodajni pult za prikaz in prodajo različnih prehranbenih izdelkov. Sydney 2 prihaja v več modelih in ponuja maksimalno fleksibilnost moderne prodaje za srednje in velike supermarket trgovine. Kolekcija vključuje široko paleto specijalnih rešitev za različne kategorije prehrane. Eleganten, inovativen dizajn, garantira maksimalno vidljivost prikazanih produktov, tako, da postanejo osrednja točka prostora. Standardna verzija z nogami (dodatno je možna tudi manjša verzija na zahtevo). Sydney 2 je namenjen delu z oddaljenim hladilnim sistemom.

ULM 3

Vertikalna hladilna enota z velikim izložbenim oknom v enojni veličini 2160 mm in štirimi različnim globinami. Ta izdelek se razlikuje z razmeroma nizkim sprednjim delom (190mm) in z sistemom »dvojne zračne zavese«, ki podaljša obstojnost živil in garantira dobre energetske prihrank. Ulm je idealen za shranjevanje mesa, delikates, dnevnih izdelkov, sadja in zelenjave. Možne enote v (mm) merijo: 1250, 1875, 2500, 3750, pokrov.

Hladilna tehnika OSCARTIELE

Smo zastopnik hladilne tehnike podjetja OSCARTIELE, ki že več kot 45 let ukvarja z izdelavo in prodajo hladilnih sistemov.

Mira

Oscartiele Mira

Marte

Oscartiele Marte